Vinatus

Gyakran Ismételt Kérdések

Vinatus Pincészet és Fogadó

Milyen fizetési lehetőségeim vannak?

Jelenleg futárszolgálattal utánvétes fizetést és személyes fizetést lehet igénybe venni.

Honnan tudom, hogy a megrendelésem sikeresen megkapták?

Amennyiben beérkezik a megrendelése, úgy arról automatikusan egy visszaigazoló e-mailt küldünk az Ön által megadott e-mail címre. Az e-mail tartalmazza a megrendeléskor leadott adatokat és a megrendelés azonosítóját. Amennyiben a megrendelt terméket elküldtük az Ön számára, arról szintén tájékoztatást küldünk e-mailben.

Nem kaptam visszaigazoló e-mailt. Mi a teendőm?

Ha nem kapott visszaigazolást e-mailben, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy meggyőződhessünk arról, hogy nincs probléma a rendszerünkben.A visszaigazoló e-maileket rendszerünk automatikusan generálja, miután a megrendelés sikeresen befejeződött. Elképzelhető az is, hogy az e-mail bár megérkezett, de az a levélszemét (spam) mappába került, így célszerű azt is ellenőrizni. Kérjük, fordítson kiemelt figyelmet adatai, e-mail címe és a szállítási adatok megadására is.

A termék nincs raktáron. Miért szerepel a webáruházukban?

Az összes termékünket biztosítjuk a készlet erejéig. Azokat a termékeket, amelyek webáruházunkban nem szerepelnek raktárkészleten valószínű, hogy után tudjuk rendelni. Amennyiben egy adott termék már nem rendelhető, úgy azt a kínálatunkból el is távolítjuk. Természetesen a zsúfolt időszakokban (Karácsony, különböző ünnepek, stb.) elképzelhető, hogy egy adott termék már nem rendelhető, így azt mihamarabb eltávolítjuk rendszerünkből és újabb termékekre cseréljük.

Mennyi időbe telik, amíg a rendelésem feldolgozzák?

A lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk a megrendelését, mely maximum 24 órán belül megtörténik. A szállítást a megrendelés visszaigazolását követő első munkanapon kíséreljük meg. Fogadónkban személyes átvételre is van lehetőség.