Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ÁSZF

A Vinatus Kft. oldalán található webshop áruházon keresztüli megrendelése leadásával, elfogadja, hogy a Vinatus Kft. vásárlója lesz. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi feltételeket.

 

1. A vásárlás feltétele

A megrendelés leadása a Vinatus Kft. webáruházban, kizárólag elektronikus úton lehetséges a http://vinatus.hu címen. Telefonon, faxon, e-mailben vagy levélben leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni és teljesíteni.

A http://vinatus.hu oldalon való vásárlás alapfeltétele, hogy a vásárló minden tekintetben elfogadja a jelen üzletszabályzatban foglalt feltételeket. E feltételek elfogadását jelenti a rendelések leadása a “Megrendelés elküldése” gombra kattintva.

A http://vinatus.hu tartalmának böngészéséhez (termék információk, stb.) nem szükséges semmiféle regisztráció, ezeket bárki, adatai megadása nélkül teljesen anonim módon, szabadon megteheti, azonban a tényleges vásárláshoz már szükség van a regisztrációra, ahol a szállítási és számlázási adatok megadására kerül sor.

A vásárlást megelőzően pontos adatok megadásával ki kell tölteni a regisztrációs űrlapot. A hibásan kitöltött adatlapokat érvénytelennek tekintjük és az eladó semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredendő téves teljesítésekért.

A rendelés elküldése után a rendszerünk egy megerősítő e-mail üzenetet küld a vásárló e-mail címére, ezt kérjük azonnal ellenőrizni, így az esetleges hibák, vagy téves rendelés esetén még a csomag elindulása előtt tudunk intézkedni.

A megerősítő levél automatikusan generálódik a rendszerben, tehát a rendeléskori állapotot igazolja vissza a Vásárlónak és a Vinatus Kft.-nek egyaránt. Azonos időpontban, két különböző számítógépről ugyanarra a termékre leadott rendelés esetén előfordulhat, hogy mindkét Vevőnek azonnal elérhetőként jelzi a rendszer a terméket, de utolsó darab esetén nem tudjuk mindkét rendelést azonnal teljesíteni. Ez az esetek elhanyagolható részében fordul elő, és a lehető leghamarabb értesítést küldünk a felmerült hibáról.

 

2. Fizetési feltételek

A megrendelés elküldését megelőzően kiválaszthatja a szállítás módját.

– Futárszolgálat előreutalással
– Futárszolgálat utánvéttel
– OTP Simple Pay
– Személyes átvétel

Előreutalás esetén a következő fizetési módok állnak rendelkezésére:

– Bankkártyás fizetés: MasterCard, Visa

Személyes átvétel esetén a megrendelését követően e-mailben, vagy telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessünk az átvétel időpontjával kapcsolatban.

Utánvétes szállítás esetén a futárnak készpénzben kell átadni a megrendelt termék(ek) szállítási költséggel növelt ellenértékét.

A Vinatus Kft. oldalán szereplő árak bruttó árak, melyek már tartalmazzák az ÁFA-t.

 

3. Szállítási feltételek

A http://vinatus.hu webáruház a megrendelt termékeket szerződéses futárszolgálat igénybevételével küldi ki a megadott szállítási címre. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől. Kérjük, olyan címet adjon meg szállítási címnek, melyen át tudja venni a csomagot és az utánvét értékét ki tudja fizetni. A futár garanciát vállal a termék sértetlen kiszállítására.

Szállítási költségek:

Egyszeri díj: bruttó 2 490 Ft-

A szállítási költséget a kosár végösszege is tartalmazza. A leadott rendelés szállítása a rendelést követő 3-10 munkanapon belül történik. Amennyiben a futár nem talál a megadott címen senkit, aki átveszi az árut, másnap megkísérli újra a kiszállítást, ha akkor is eredménytelen, akkor a csomagot visszaszállítja szerződéses logisztikai partnerünk számára. A futár munkanapokon 8 – 16 óra között várható.

Kiszállításkor csak sértetlen csomagot vegyen át. Amennyiben bármilyen problémát tapasztal, úgy erről vetessen fel jegyzőkönyvet és a terméke(ke)t ne vegye át. A csomag átvétele után a hiányosságokra, avagy sérülésre vonatkozóan reklamációt csak abban az esetben tudunk elfogadni, ha az adott termék átvételekor a hiba bizonyíthatóan nem volt kideríthető.

 

4. Garancia és szavatosság

Az eladó a megvásárolt termékekre vonatkozóan visszafizetési vagy cseregaranciát csak abban az esetben vállal, ha az adott termék bizonyítottan hibás és a hiba bizonyítottan a termékek átvétele előtt keletkezett.

Az átvett termékekkel kapcsolatban hiányosságokra, avagy sérülésre vonatkozóan reklamációt csak abban az esetben tudunk elfogadni, ha az adott termék átvételekor a hiba bizonyíthatóan nem volt kideríthető, illetve ha az adott termék bizonyíthatóan hibás.

Az eladó tartalmi nemtetszés miatt semmiféle garanciát nem tud vállalni. Csere vagy visszavásárlás esetén csak az eredeti csomagolásban tudjuk átvenni a terméket.

 

5. A vásárlástól való elállás joga

– A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezni kell e-mailben (info@vinatus.hu). Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

– A vevő az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ezen elállási szándékot írásban, vagy e-mailben kell jelezni. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által már kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

– A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie.

– Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

 

6. A felelősség korlátozása

Az eladó nem vállal semminemű felelősséget a http://vinatus.hu webáruházhoz való csatlakozás során használt technikai (hardver, szoftver) és vagy kommunikációs (internet) infrastruktúra által okozott hibákért, kellemetlenségekért, közvetlen vagy közvetett károkért függetlenül attól, hogy az a szerver vagy a kliens oldali üzemszerű vagy rendkívüli, nem üzemszerű működésből adódott.

Az eladó fenntartja a jogot, hogy indoklás nélkül bármilyen információt bármikor megváltoztasson (beleértve a jelen Üzletszabályzatot is), ami a http://vinatus.hu webáruház oldalán található, így a termékeket, azok leírását, a termékek alap vagy akciós árát. A http://vinatus.hu webáruházzal kapcsolatos mindennemű információ hozzáférhető, így mindebből adódóan a mindenkori információk nem ismeretéből származó hibákért, kellemetlenségekért, közvetlen vagy közvetett károkért az eladó semmilyen felelősséget nem vállal.

A http://vinatus.hu webáruházban látható termékképek csak illusztrációk, melyek csak szemléltetésre szolgálnak.

A honlapunkon megjelenő adatokat és információkat törekszünk a lehető legnagyobb gondossággal, többszöri ellenőrzés mellett összeállítani, illetve közölni. Ennek ellenére nem zárható ki annak lehetősége, hogy egyes esetekben szerkesztési vagy más ok folytán téves vagy hiányos adatok kerülnek honlapunkra.

Tekintettel arra, hogy a honlapunkon elérhető információk csak tájékoztatásul szolgálnak, a Vinatus Kft. üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a honlapon megjelenő adatok, dokumentumok, információk, képek, ábrák, grafikonok és grafikák teljes pontosságáért.

Ennek megfelelően a Vinatus Kft. üzemeltetői nem vállalnak felelősséget semmilyen, az ezek felhasználása kapcsán esetlegesen Önnél keletkező bármilyen jellegű közvetett vagy közvetlen kárért, kiadásért illetve költségért, beleértve természetesen az adatvesztéssel kapcsolatos károkat és az elmaradt hasznot is.

Sajnos minden igyekezetünk ellenére előfordulhat, hogy egy termék ára esetleg téves, ebben az esetben az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon vagy e-mail-ben egyeztetünk Önnel.

 

Villány, 2023. július 1.

Az oldal tetejére