Leírás
Syrahból és kékfrankosból készült rosé reduktív eljárás eredménye, melyet fiatalon érdemes fogyasztani, míg tartja frissességét, csipkebogyós, málnás és cseresznyés illatát.
1.600 Ft
Syrahból, Cabernet Sauvignonból, Cabernet Francból és Merlotból készült rosé reduktív eljárás eredménye, melyet fiatalon érdemes fogyasztani, míg tartja frissességét, csipkebogyós, málnás és cseresznyés illatát.
Syrahból és kékfrankosból készült rosé reduktív eljárás eredménye, melyet fiatalon érdemes fogyasztani, míg tartja frissességét, csipkebogyós, málnás és cseresznyés illatát.
Finom zamatú, bodzára, egresre, csalánra, vágott fűre emlékeztető illatjegyekkel. Lendületes savai és frissessége magával ragadja a fogyasztóját. [...]
A magyar nevén Kékoportó egy könnyed száraz vörösbor, melyet Villány hagyományos vörös boraként tartanak számon. Bársonyos ízvilága, alacsony savtartalma könnyű [...]
A Cabernet Franc tőfajtájára épül a Saliva cuvée, mely cuvéenk a latin ízes szóról kapta a nevét. Ebben a borban [...]
Értékelések
Még nincsenek értékelések.