Leírás
Syrahból és kékfrankosból készült rosé reduktív eljárás eredménye, melyet fiatalon érdemes fogyasztani, míg tartja frissességét, csipkebogyós, málnás és cseresznyés illatát.
1.600 Ft
Syrahból, Cabernet Sauvignonból, Cabernet Francból és Merlotból készült rosé reduktív eljárás eredménye, melyet fiatalon érdemes fogyasztani, míg tartja frissességét, csipkebogyós, málnás és cseresznyés illatát.
Syrahból és kékfrankosból készült rosé reduktív eljárás eredménye, melyet fiatalon érdemes fogyasztani, míg tartja frissességét, csipkebogyós, málnás és cseresznyés illatát.
Eme Cabernet Franc tételünk erős hozamkorlátozással kitűnő évjáratban nagy gondossággal készített prémium borunk. Illatát a fajtára jellemző erdei gyümölcsös jegyekkel [...]
A Vinatus Redy 66% Portugieserből, 20% Kékfrankosból és 14% Merlotból tevődik össze.Könnyű, gyümölcsös, fiatalos mindennapok bora. [...]
Cabernet Sauvignon hosszú életűnek ígérkezik. A szilvalekvárra emlékeztető ízek és a paprikás illatok mellé biztos társként megjelennek a barrique hordó [...]
Óarany színű borkülönlegesség, mely novemberi szüretelésű aszúsodott Hárslevelű szemekből készül. Az aszalt gyümölcsök aromái mellett a dióra, kajszira, birsre és [...]
Értékelések
Még nincsenek értékelések.